Genoeg ruimte voor twee in een twijfelaar bed

Indien er niet genoeg ruimte is in een slaapkamer, kan men er voor kiezen om op zoek te gaan naar een twijfelaar bed. Het kan ook een uitkomst zijn voor studenten of tieners die net een groter bed voor zichzelf wensen, maar een tweepersoonsbed net iets te groot vinden. Zo kan er heerlijk en ruim in geslapen worden, maar met twee personen is het ook heel goed te doen. Het is gezellig knus en samen heerlijk dicht bij elkaar liggen, dat maakt het al gauw intiem. Er is genoeg ruimte voor twee in een twijfelaar bed, mits men het niet benauwd met elkaar gaat krijgen. Houdt daarom de volgende richtlijnen vast.

 

Formaten van een twijfelaar bed
De standaard maten van een twijfelaar bed zijn vaak bedden in de maten 100×200, 120×200 en 140×200. Voor mensen die wat langer zijn dan gemiddeld is het raadzaam om te kiezen voor een twijfelaar bed met een lengte van 2.10 cm of 2.20 cm. De meeste mensen geven de voorkeur voor een twijfelaar bed wat bestaat uit twee afzonderlijke bedbodems van 60×200, wat dus samen 120×200 voor een twijfelaar bed wordt. Bij twijfelaar-bed.nl zijn er veel soorten twijfelaars in de collectie, en passen in vrijwel elke slaapkamer of kinderkamer.

 

Voordelen van een twijfelaar bed
Als de slaapkamer te klein is voor een tweepersoonsbed, biedt de twijfelaar bed een goede uitkomst. Toch zijn er meer voordelen voor het kiezen van een anderhalfpersoonsbed, wat vaak zo wordt genoemd, bijvoorbeeld:

  • Groot bed voor een persoon.
  • Neemt weinig ruimte in een slaapkamer.
  • Goedkoper dan een tweepersoonsbed.
  • Knus met twee personen.

Als het bed na verloop toch te klein is voor twee personen, kan er altijd nog in de toekomst voor een groter bed worden gekozen.

 

Twijfelaar-bed.nl
Voor iedereen die een twijfelaar bed zoekt, is er volop keuze uit een uitgebreide collectie in vele stijlen en maten. Op de website is er veel inspiratie te vinden in het zoeken naar de juiste twijfelaar bed. Voor meer informatie staat er altijd een professionele medewerker klaar om u vrijblijvend te adviseren.