Fietshandschoenen maken fietsen nog leuker!

Waarom zou u fietshandschoenen dragen?
Fietshandschoenen worden om verschillende redenen gedragen. Zo geeft het dragen van fietshandschoenen meer grip op het stuur. Daarnaast worden ze uit veiligheidsoogpunt gedragen. Ze beschermen uw hand tegen bijvoorbeeld binnendringen van steentjes en ander straatvuil.
Fietshandschoenen worden uiteraard ook gedragen vanwege het comfort. Door het dragen van fietshandschoenen wordt de druk, die ontstaat door het vasthouden van uw stuur, gelijkmatig verdeeld. U zal daardoor minder snel het gevoel van tintellende vingers ervaren.

 

Hoe weet u welke handschoenen goed voor u zijn?
Er zijn ontzettend veel verschillende handschoen in de handel. Uiterlijk valt natuurlijk het meeste op, maar dit is niet belangrijkste als u op zoek bent naar goede handschoenen. Een goede handschoen sluit goed aan op uw hand, maar als u een vuist maakt mag deze niet in de handpalm gaan plooien. Als dit het geval is, is de handschoen te groot en zult u een maatje kleiner moeten aanschaffen. De maat van de handschoenen kan per merk verschillen, dus zorg dat u weet welke maat goed bij u past.

 

Bestel uw handschoenen online!
Ook voor uw fietshandschoenen kunt u naar sport44.com. Hier kunt u een uitgebreid assortiment fietshandschoenen vinden. Als u handschoenen besteld hebt die achteraf niet goed passen, kunt u deze binnen 14 dagen omruilen. U kunt bij sport44.com ook een complete set wielerkleding aanschaffen. Als u daar dan bijpassende handschoenen bijkoopt, en hieraan meer dan 50euro besteed, is de verzending gratis. Zo kunt u weer netjes gesoigneerd op uw wielrenfiets stappen. Veel fietsplezier!