Fietsdrager: neem de hobby mee

Fietsen is een hobby die tal van voordelen met zich meebrengt: het is gezond, je ziet er wat van de wereld mee en het is een ongelofelijk sociaal gebeuren. Echter is het wel zo jammer als je steeds verplicht bent enkel en alleen maar in de eigen regio te fietsen of steeds lange tochten dient te maken om toch maar een nieuw landschap of een andere streek aan te snijden. Een fietsdrager biedt hier dan een handige oplossing.

 

Praktisch toestel, zo’n fietsendrager

Met de fietsdrager, die je in no time op jouw wagen kunt monteren, heb je in slechts enkele seconden jouw fiets vastgebonden voor een trip richting betere fietsgronden. Zo kan je jouw hobby beoefenen waar je ook maar wilt of de fiets meenemen op reis. Ook leuk voor met het gezin op vakantie om de fietsen mee te nemen en zo je vlot te kunnen verplaatsen bij aankomst. Een fietsdrager van enige kwaliteit kan behoorlijk wat meenemen en is een stuk steviger dan je misschien zou denken.

 

Kies jouw systeem

Er zijn diverse types fietsdragers op de markt die vanzelfsprekend ook wel op andere manieren werken. Er zijn fietsdragers die een montage vereisen en er zijn er die je zo de koffer in kunt steken en in een minuutje op de auto hebt. Uiteindelijk ligt de keuze van fietsdrager gewoon aan wat jij als klant verkiest en belangrijk vindt. Helemaal zin gekregen om een fietsdrager aan te schaffen? Op sport44.com vind je er een heel assortiment van terug.