Back to basic met de stijlvolle Italiaanse designkleding van Aspesi

Alberto Aspesi stichtte het gerenommeerde merk in 1969 in Italië. Al van bij het prille begin streefde hij naar het ontwerpen van tijdloze en luxueuze kleding. Aspesi is dé specialist in het maken van onmisbare basics voor ieders garderobe.

 

Buitenkleding met karakter

Aspesi staat voor Italiaans design zonder veel franjes. Pauw.com maakt het mogelijk om door de collectie te browsen en steeds opnieuw basisstukken met elkaar te combineren tot een volledige outfit voor elke gelegenheid, of het nu op het werk, op vakantie of op een feestje is.

 

Luxueuze materialen

Aspesi staat bekend om het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Ieder kledingstuk heeft een perfecte snit die elk figuur flatteert en is vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen. De zijden blouses worden gemaakt van pure zijde en zijn door hun lichtheid een waar plezier om te dragen. Ook voor de wollen broeken en overjassen gebruikt Aspesi enkel 100% zuivere wol. Het piqué katoen van de herenshirts zorg voor een heerlijk draagcomfort.

 

Een markante collectie voor hem of haar

De katoenen herenhemden of de zijden blouses voor de dames vormen het ideale bovenstuk. De combinatie met een wollen of katoenen broek zorgt voor een charmante, vrouwelijke look en een stoer uiterlijk voor de heren. Een double-breasted overjas of een extra warm donsjack maken het plaatje af.

Pauw.com laat u kennismaken met alle ontwerpen van Aspesi, vervaardigd uit luxueuze materialen waarbij het oog voor speels detail en een ragfijne afwerking het merk karakteriseren.